Tillskillnad från min käre A som kan plugga i pluggmiljö så blir jag alldeles för distraherad av det. Det finns ju så mycket att titta på och så många att prata med! Eller hur? Istället passar min hemmamiljö mig perfekt!! Jag kan äta kvargmjölk och havregryn (ja.. inte ens godis..) och kokta ägg hur mycket jag vill och ha hur hög musik jag vill och gå runt i mjukisar om jag så vill! Fastän det är jeans som gäller nu för jag blir piggare av det, men ni förstår tanken! Effektiviteten blir stor och jag har mer koll, det känns bra helt enkelt!

Här hemma nu har jag lyckats ringa lite samtal för att kolla upp och ordna lite saker, snart skrivit klart arbetet och skall gå över till PPT-presentationen som jag tror kommer gå bra. Men vem vet! Det var länge sedan jag jobbade med PowerPoint. Jag har även fått en kort kommentar om min labbrapport som jag blev rätt glad över;

"Superb effort! Your use of literature, the connection back to anatomy and physiology & previous courses shows you are getting the idea of integrating your knowledge and UNDERSTANDNING what you are seeing and doing! that's great to see! Come chat to me if you want specific feedback on the ideas you are having."

Även om betyget inte är satt eller ens vetskapen om vem som sätter det eller när det blir gjort, så är jag glad över kommentaren. Jag blir glad över att det syns och märks att jag förstår och har tagit in det jag har läst och lärt mig. Så måhända det skulle bli komplettering (i och med att jag vet x antal småfel som kan behöva ändras nu i efterhand) så är jag faktiskt ändå nöjd över den korta kommentaren och det faktum att jag lagt ned tid på detta! Nåväl, betyget visar sig så småningom!

Nöjd är jag även över träningen som har varit senaste tiden, och även maten! Jag är nere med min A och tränar på studentboendets gym och ska snart kila mer till MåBättre med C, då det inte blivit av ännu.. Jag har konstant träningsvärk i hela kroppen och det hinner knappt lägga sig innan det uppstår på nytt, det är ju bra va! Sedan har jag och A sagt att vi ska strunta i massa onyttigheter nu också! Hittills går det ju faktiskt bra och jag tror det kommer gå bra framöver också, jag försöker att inte vara för hård. "Vill jag ha en snickers, så tar jag en snickers". Jag får anpassa min livsfilosofi till den godisråtta jag är, hähä!

Men nu ska jag fortsätta plugga och jobba lite tills lille pojken kommer hem så vi kan städa lite, äta lite och träna lite! Om vädret håller i sig blir det även en liten promenad ute i solen! Det visar sig, precis som allt annat också!