Oj oj vad tiden går! Halvvägs in i mars, det är ju hur tokigt som helst! Nyss var det första mars känns det som. Snart är man väl 60 år också.. Nåväl! Min dator har varit sjuk och hos doktorn men nu äntligen är den hemma! Nytt grafikkort och nytt batteri, alltså som ny! Så idag har jag arbetat på den med S, vi är bara 2 i gruppen men det funkar kanoners med det så jag är nöjd! Idag genomförde vi vårt pass som var utformat för seniorer. Det gick väl.. sådär. Kanske inte som planerat men det beror ju på många olika faktorer som man kanske inte kan förutspå. Men jag har ju svårt att se ett underkännande så det är ju bra, så länge vi kommer närmare och närmare sommaren är jag nöjd! Jag väntar även på besked om sommarjobbet här i Falun som personlig assistent som jag också hoppas på att jag får. Dock kan jag ju inte vänta för länge utan borde söka fler, men jag har ju i princip lagt alla ägg i samma korg och det är ju dumt! Men jag ger det några dagar till sen får jag nog söka mer.

Imorgon är det examination för andra grupper och jag och S ska vara opponenter mot en av grupperna. Därefter ska jag kila iväg till stan på möte inför kontaktperson. Äntligen ska jag få träffa alla! Det ska verkligen bli kul att påbörja detta, tycker jag! Men självfallet är det nervöst, tänk om jag inte är omtyckt? Eller jag inte har tillräckligt kul ideér för aktiviteter? Åh! Spänt spänt! Håll tummen minsann! Nästa vecka ska jag hålla kostföreläsningarna för FaluFriGymnasium men antagligen även för A's små fotbollspojkar. Det ska bli spännande, och även nervöst! Bara att öva på! Innan det ska jag presentera detta för mina grannar så jag kan få lite konstruktiv kritik, både från en som är insatt och en som inte har lika mycket kunskap om detta, öva öva!

Men nu har jag nog inget mer att berätta om, eller jag orkar inte mer! Jag får skriva när jag vet mer saker, helt enkelt! Hej på er chickens!
Hej och hå! Nu har det minsann gått ett tag sen jag skrev sist! Salstentamen har vi fått tillbaka och jag fick VG, heja heja! Idrottspsykologikursen är över och en hemtenta är kvar att rättas. En ny kurs har påbörjats; fysisk aktivitet och hälsa II, är inte sådär megapeppad inför den faktiskt. Alla examinationer görs i grupp och det är rätt pressande att vara i grupp när det är VG-nivå. Förhoppningsvis går det bra ändå men det är ändå lite nervöst! Jag jobbar ju bäst själv, dessutom är jag nog hemskt jobbig i grupp så det är synd om dom andra, haha! Vilket är främsta anledningen till varför individuella arbeten passar mig bäst, jag är en sådan där "vill ha det på mitt sätt"-person. Men det är jag och två tjejer till som är i gruppen och vi har pratat ihop oss lite och än så länge känns det bra! Jag fick även ett samtal häromdagen om att vara kontaktperson, juppi! Så snart blir det att boka in ett möte och så blir jag, förhoppningsvis, kontaktperson en gång i veckan. Fy bubblans vad kul! Dessutom något bra att skriva in på mitt CV, - vilken glädje!

Idag är det den första mars, alltså har en ny månad påbörjats (heja heja våren snabba ryck!) och idag är det ett och ett halvt år sedan jag fann min A! Tiden går snabbt och det känns som att det var nyss jag tittade på honom och tänkte "hoho, han måste bli min!". Se där se där, nu bor vi ihop och planerar en framtid ihop med en massa ideér, fantastiskt! Hur firas dagen då? Jo med plugg! A arbetar på VM idag och jag pluggar hela dagen; ända fram tills han kommer hem för då är det middag med finkläder! Det blir lite lax i ugnen med citronsås, potatis och ärtor. Inget megalyx men megagott! Därefter blir det lite överraskningar åt A som jag tror han kommer bli glad över!

Vidare har jag planerat in en liten 25-årsfest i maj, tanken är att den ska vara liten och inte massa folk men trots det har jag lyckats bjuda en jäkla massa folk! Men så får man se vilka som kan och inte kan, oavsett så blir det trevligt tror jag! Så det finns lite att se fram emot! Vi ska även se till att åka till Blekinge i början av april så vi får umgås med familjen där och kanske åka iväg på någon spa-dag jag och A. Det visar sig i alla fall. Det planeras även ett besök av bror&fru så vi kan åka lite skidor, om snön ännu tillåter det. Vad mer? Jo, imorgon har jag möte med FaluFri Gymnasium om min föreläsning om kost, därefter hålls den veckan efter, hej och hå vad nervöst! Men jag bör kunna tjattra i ca 45 minuter vilket kan vara alldeles lagom! Nästa vecka ska vi dessutom till Enköping på lilla Julias kalas, äntligen! Som jag saknat lille familjen! Vi ska även hälsa på mor och far och klippa A. Som sagt, mycket i kalendern!

Men nu ska jag fortsätta att läsa lite Idrottsledarskap innan jag skuttar över till åldersanpassad träning!
Tack för idag och live long and prosper! (Vila i Frid Leonard Nimoy!)

PS. Lite bilder från VM här nedan; hur kul som helst med fam. Karlsson!