Hej och hå! Här sitter jag och arbetar på postern inför sista uppgiften. Jag känner mig lite klar, men ändå inte. Dessvärre är det inga bilder och det känns ju sjukt tråkigt, men jag skall följa med A och ta bild på när han tränar så det faktiskt blir någon bild på hur det ser ut. I övrigt är det en massa text och man undrar... är det för mycket information, för lite? Eller ska jag göra om det helt, nä jag vet inte! Jag kommer ju, som vanligt, att satsa på VG men då det är sista uppgiften känner jag att jag faktiskt bara vill ha det överstökat egentligen! Men det blir som det blir, som sagt! I övrigt har vi besök både från grannar idag samt att J kommer senare och umgås. Fast mest ska vi plugga tills det är födelsedagskalas imorgon, hähä! Allting är fixat med bord och taxi så det är bara på med partyhumöret och få hit folket!

I onsdags var vi i Enköping och åt middag med familjen. Jag fick en ny iPhone 6plus och pengar till att köpa hund, hihi! Vi umgicks hela kvällen och det var verkligen himla mysigt! Jag älskar mobilen och pengarna är i pengaburken, minsann! Vad gäller hund har vi fått OK på att B ska säljas och nu återstår planering inför provtiden och sådant. Nu vill jag verkligen bara att sommaren ska swisha förbi så augusti är här och man kan hämta henne! Så himla spänd kan jag säga, och inköpslistan blir lång. Det skall köpas skålar, bäddar, dummies, koppel, halsband (med namn, hähä!) och ja allt möjligt! Jag har kontakt med några jägare och det känns också toppen! Att kunna börja träna i lugn och ro vad gäller jakt trots att jag ännu inte tagit jägarexamen.

Kan ni förstår att jag är nervös? Ibland dagdrömmer jag och ibland är jag vettskrämd! Tänk om si tänk om så. Men så tänker jag, tänk om allting så ordnar sig allt ändå! Jag är nog alltid mest nervös att jag ska förstöra en hund, av någon anledning. Och dom som känner mig vet att jag alltid har press att göra saker rätt, inte vinnarskalle på så vis men att inte göra fel och t.ex. få skäll eller må dåligt över det. Så att göra rätt, det är alltid den pressen och på så vis är det ju väldigt rätt att göra fel istället. Men istället övar jag på att ta det lugnt, sänka förväntningar på mig och bara liksom.. köra på som vanligt! Jag älskar hundar, hundträning och jag har längtat efter min egen trogne följare sedan dagen jag föddes. Så i slutändan blir det nog bra, men jag tror att första tiden kommer jag (säkert hund å) vara nervös och överkompenserande, haha. "Tänk om hon sover dåligt, eller måste kissa, eller inte har tränat ordentligt" o.s.v. Och det är sådant jag ska öva på att få bort, och det gör det ju tillslut!

Nu har jag tagit paus i pluggandet och borde återegå, men istället ska jag nog kolla på alla saker man kan köpa till hunden! Hujedamig Asia, men vadå? Det pirrar minsann! Så hoppas jag att TykeTok och B funkar bra ihop också! Som S sa, kanske inte bästa vänner men inte bästa ovänner heller! Men det tror jag nog verkligen det går bra!