Jag vet inte vad det är med mig men jag har hamnat i någon sorts bröllopsdille (lugn älskling!) senaste tiden. Jag tycker att kolla ringar och fantisera bröllop är oerhört värmande att göra och blir pirrig, ack så pirrig! Kanske är det för att jag för första gången någonsin kan se det framför mig, påriktigt. Jag, min A, vår familj och våra vänner. Jag vet att han är den som är den och att den första ringen på mitt finger kommer vara det som representerar oss och vår kärlek. Sedan kanske det beror på att jag aldrig, inte ens som liten, fantiserat över mitt bröllop eller ens tänkt att jag faktiskt skulle ha ett. Nu ser jag inget annat än att jag ska ha det!

Inte nog med att jag fantiserar om det men så fort jag ser filmer eller bilder på sådana saker blir jag helt gråtig och snyftig. Sådär extramesig som jag aldrig varit förut. Alla framtidsplaner och tankar bara väller upp och jag blir mjuk i kroppen med en nypa av längtan. Tänka sig! Tur att mamma är så tjejig ibland så man kan babbla bröllop och få fantisera extra så slipper A höra allting och bli stressad, hähä! Nåväl, till något annat nu då! Jag fick idag sista betyget och även det var ett VG. Vilket alltså betyder att jag nått mitt mål och har fått VG i alla delmoment som går att få. Är jag nöjd? HELL YES! Men kunde jag ha stressat ned en skvätt? OH JA!

Detta leder till att jag ska försöka stressa ned kommande terminer, göra uppgifterna bra, men försöka ta det lilla lugna och inte behöva vara ångestfylld över varenda inlämning som skall göras, eller presentation och dylikt. Allting hade löst sig oavsett. Om än är jag glad över att jag har fått dessa bra betyg och för första gången får känna på toppbetyg och att man uppenbarligen hittat rätt, men jag vill ändå försöka njuta av all lärdom och finna intresset mer än att känna stressen. Så som sagt, vi försöker med en lugnare attityd så blir det nog bra!

Så, vad mer? Jag har tränat ben idag och sedan spelat pingis med Ruf! Så himla skojsigt! Ska bli kul att få spela pingis i Blekinge mot min A också, hihi! Sedan har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och tror att jag ska ta en liten powernap snart. Därefter vet jag inte.. Återgå till mina serier, skriva lite kanske. Vad vet jag? Skriva skulle jag vilja göra, men det går ju som vi vet alltid lite sådär... Det får vi ordna sen i Falun det med!

Men ja, lite serier nu alltså! (Och kanske kolla bröllopsfoton, kanske?) Hihi!

Hejsvejs!