Men hej hallå! Jag passar på att uppdatera lite när jag ändå är ensam hemma, om vad vet jag inte riktigt... Men vad har hänt senaste tiden? Förra veckan åkte vi till Enköping och hälsade på pappsen (oj oj!) och sedan till Stockholm för att fira första maj med familjen där. Himla trevligt och kul hade vi, skönt med lite lediga dagar så man kan åka på lite roadtrips. Nu har även en ny kurs påbörjats som handlar mycket om gruppsykologi, grupprocesser och lite sådant. Jag var himla nervös och stressad (som vanligt) innan den hade börjat men nu när den har kommit igång känns den faktiskt rätt så intressant, jag hoppas det håller i sig!

Jag gymmar på som vanligt, kom precis upp från gymmet efter ett bicepspass som jag ska skriva ned nu så jag minns. Jag är ju himla dålig på att hålla koll och snart är det ta mig bubblans dags för en träningsdagbok, men tills dess;

Bicepscurl med EZ-stång (tror den är runt ~8kg) + 7,5 kg - vet att jag klarar några med 10kg extra.
Smalt grepp med 10kg vikten direkt efter EZ-curlen.
Upprepade detta några set, avslutade varje set med 3-4 excentriska curls
Cablecrossen - 10 kg, men avslutade med excentriska på 20kg.

Det låter måhända inte som något apjobbigt pass, och kanske inte, men det räckte för mig idag! Imorgon blir det att köra direkt efter skolan, vad exakt vet jag inte men det visar sig. Kanske lite triceps. Nåväl! Jag väger min mat som vanligt och håller koll, men även där går det sådär ibland och just idag är jag inte jättehård och går över mina gram på makronutrienterna lite smått, dock håller jag mig på min kcal-nivå. Dock funderar jag på att öka kcal-intaget lite då jag känner mig nästan snäppet svagare, tröttare och mer orkeslös. Bara att testa sig fram va?

Idag ska vi äta hamburgare/färsbiffar till middag när min älskling kommer hem från matchen. Så det skall jag snart påbörja. Med lite potatis och kanske lite bearnaisesås till, moahah! Varför inte, liksom? Nåväl. Jag tycker mig märka eventuella skillnader på kroppen under träningen, och även min A säger att det finns en märkbar skillnad. Men det är ju dessa jäkla kärlekshandtag som aldrig vill bort, eller hur?! Men bara att kämpa på, hähä!

Men nu skall jag skutta in i duschen och sedan göra lite mat! Har ju tvingat i mig lite tonfisk nedsköljt med vatten, som efter varje träningspass.. Lolz! Tack och hej, chickens!

Nussen!