Tjoho på er! Nu har det knappt gått två veckor sedan jag sist skrev och jag har gått på flera pass, 3 olika danspass, box och även pingis. På måndagar kommer jag fortsätta med Sh'Bam som dans, vilket jag trivdes mest med. Därefter blir det lite blandat, kanske yoga, kanske styrka, kanske box (men fyfan!) och sådär. Carro har varit med några gånger och det har varit kul, skrattigt och peppande. Men även har jag åkt ensam, vilket var tanken från början, för att känna att jag hittar på annat också. Så nu känns det riktigt bra faktiskt, att jag vågar sticka iväg själv och göra saker. Jag har precis nyss anmält mig till en teckenspråkskurs i Borlänge. Den kostar en slant men jag tycker det är himla värt det, i och med användningen av det med döva i familjen. Så det ska bli himla spännande och jag väntar på bekräftelsemail om när och var det kommer ske!

Utöver det hade vi nyligen föreläsning från Falu Kommun - Arbetsmarknads- och Integrationskontoret som håller på med ett projekt som heter Föreningslots. Detta för att ge nyanlända barn och ungdomar stöd att komma in i föreningslivet. Ge dom en möjlighet till att prova på idrott och sådant. Det var oerhört intressant och jag kände hur det låg mig nära hjärtat att lyssna på sådant, jag satt och tänkte "bara tänk om någon hade detta projekt när jag var liten". Detta väckte så mycket inom mig att jag gick fram efter föreläsningen och frågade om jag kunde vara med på något sätt, arbeta med/hos dom på projektet eller någonting annat. Jag vill helt enkelt också göra skillnad. Så, efter prat och mail finns intresset för samarbete hos båda men nu väntar vi och ser! Det kan hända inom kort, men även bli i ett senare skede. Oavsett så kommer mitt intresse finnas kvar så bara att vänta, se och finnas till!

Vad gäller mer i skolan så har vi börjat en ny kurs i måndags. Tre långa dagar följt av två "ingenting"-dagar. Jag ska läsa lite idag och i helgen, skriva ned tankar, funderingar och förklaringar på orden; etnicitet, kön och klass. På måndag, torsdag och fredag är det friluftsaktiviteter som vår grupp ska observera och deltaga i. Rätt så spännande, om än tråkigt att vädret kommer vara regnet, som det ser ut som nu. Överlag så är jag rätt så positiv inför denna kurs, mest för att kursledaren gör det spännande och roligt. Men som vanligt är jag nervös över skrivandet och sådant. Men det löser sig alltid!

Nu ska jag fortsätta läsa och hoppas att det slutar regna snart. Annars får jag ta en vilodag. (Det förtjänar jag, faktiskt!) Men är rätt taggad att träna rygg såååå, förhoppningsvis inte vilodag. Hähä! Men nu får vi avsluta och så skriver jag om någon vecka igen! Tack och adjö!

Jag fick en ny cykel och hjälm av mamsen; används flitigt!