Ja, då var helgen över alltför fort! Men kul var det, minst sagt! Min Malin var här och vi fikade, shoppade (hoppsan...), festade och myste järnet! När helgen var över kom hemtentan tillbaka till verkligheten (men såååå himla skönt att släppa det helt och hållet ett slag) och en stress bredde ut sig igen. Så vad resulterade det i? Jo, jag gjorde absolut ingenting igår och var ett deppmonster, egentligen. Jag pratade med min bror och även A och vi kom fram till att jag behöver lite mer att göra och att enbart fokus på skolan gör att man blir knäpp. Så!

Nu ikväll åker jag och A till Falu Bordtennisklubb och ska spela pingis samt om allt känns bra bli Falu BTK medlemmar! Min första (typ) sportklubb, woho! Därefter tänkte vi spela pingis varje tisdag och eventuellt torsdag. Om en månad får vi se hur allting har fortplantat sig för då börjar hans träningar igen (tisdag och torsdag... pah!) och om jag fortsätter ensam, som sagt, beroende på hur det har gått där! Vidare så ska jag börja gå på pass 1-2 gånger i veckan på gymmet och träffa lite nytt folk, nya ansikten och bara vara glad av alla smiles. Imorgon är det Zumba, sedan får vi se vad det blir men har fått massor med bra förslag. Lite nervöst är det men ska bli spännande, och jag tror även det är behövande. Det är nog inte helt fel att ha fokus utanför skolan ibland och se vad som finns mer. Även om jag inte ännu vet hur det kommer gå eller om det kommer gå bra så är det ju alltid värt ett försök, för någonting nytt!

Jag är nämligen rätt trött på att glo hemma och inte göra något eller tillhöra något. Min bästa A och Ranty är verkligen mina höjdpunkter här, men man måste ju kunna hitta lite andra saker också, tycker jag. Och ibland funkar inte saker man testat, så då är det bara att testa på annat. Så ja, here I come pingis och Zumba (m.m.)! Överlag har jag denna vecka fokuserat lagom på hemtentan, dessutom är väl ett plus att jag nästintill varit klar ett tag nu så jag bör ju inte stressa i onödan. Så nu är det lite lite varje dag som gäller och håller uppe humöret! Idag har det gått bra och imorgon avslutas allting. På torsdag är det finslipning sen är det klart! Nåväl, nu ska jag äta hemmagjorda köttbullar och vänta in min finaste sambo så vi kan åka iväg! Nervöst! Men kul!

Hejsvejs små chickens.

Rosa rosor från A igår. Han kan för väl, den där fantastiska mannen!