När planerna helt förändras. När inget blev som det ska. När man sitter och planerar något för att inse att just den planeringen inte behövs längre. När man surar och är ledsen över den stora förändringen. Vad gör man istället?

Ja, istället så tar man sig an lite mer jobb och därefter åker till Blekinge en vecka. Egentligen skulle jag inte till Blekinge alls denna sommar, jag skulle bara ta tid till hund och jag, utforska oss. Men nu blev det ju såhär och istället för att ligga i soffan och gråta så kan man planera in annat, då. R har jag varit med en massa, han körde även när vi skulle lämna av henne också. Så vid min sida har han varit här när jag bett om det och vi har kollat en hel drös med filmer så det har varit skönt. Nu har jag jobbat en massa, dygn och långpass, idag är sista sedan åker jag imorgon.

Idag började råbocksjakten som jag och jakt-S planerade att komma ut till för länge sedan, men tji fick vi. Jag ska jobba och han blev minsann sjukling. Sista chansen är imorgonbitti om han blir något bättre, annars får man skjuta upp (haha) det en stund. Eller ja, jag får avvakta då det är jag som är borta en vecka och därefter jobbar just den veckan jag är tillbaka. Men någonstans bör man kunna klämma in både jakt och hagelskytte, även om jag nästan blir lite bitter av tanken på hagelskytte. Jag såg så fram emot det just för att ha den biten klar och kunna skjuta småvilt och använda, ja, B med mig. Nu är det nästan som ett narr, det där hagelskyttet. Men jag vet att det bara är så i mitt huvud, det ska vara riktigt roligt sägs det så jag skall försöka ha kul!

Nu vet jag faktiskt inte vad jag skulle kunna tänkas skriva mer. Ser ni, när det bara är sådant här vardagligt tjatter så finns det absolut ingenting. Men så fort det är lite mer hunderi eller djupare ämnen så skulle man kunna skriva i all evighet nästan. Nåja. En liten vanlig uppdatering är väl också på plats, kanske. Nu skall jag börja packa ned matlådor inför dagens långpass, som jag hoppas innefattar en massa solande. Vi håller tummen!

Hejsvejs, chickens.