Sa jag att jag inte hade någonting att göra om dagarna? Jo men, testa 66h jobb så får man se på annat! 66h jobb på raken, frågar ni. Nej då, jag sover ju på nätterna i assistentrummet. Men 66h, undrar ni. Jo, 66, med åtta timmars paus från 12 till 20 på midsommarafton. Men... 66? Ja.. 66.

Så nu, imorse, kom jag hem efter dessa timmar. Helt slut men ändå helt pigg. Pigg i kroppen för jag har ändå sovit himla bra inatt, slut i huvudet dock efter att faktiskt hålla en positiv och glad anda uppe. Så väl hemma kan jag slappna av och bara vara.. ja, sur om jag nu skulle vilja vara det! Egentligen var det inte så glatt över dessa dagar som jag fick jobba på raken då man vill ha tydlig vila emellan passen, men när dom fick bort något pass på mig och med vilan jag fick på midsommar så gick det an ändå! Tur var väl det med det extra tillägget man fick, kommer nog smaka bra i sparbössan sen!

Nu är jag fri i några dagar för ett pass och därefter fri ytterligare någon dag innan ett till tar plats. Alltså 2 pass kommande vecka, vilket ändå är helt okej inför den intensiva julimånaden som snart tar fart. Denna vecka får vi besök från bror&fru då vi ska fira vår lille A som blir hela 23 år gammal! På hans födelsedag skall vi, antagligen, hämta Maxi och ha henne här några dagar och hon skall nog även med till Enköping och hälsa på mor och far så dom får träffa en jaktlabbeflicka, en sådan som vi ska ha! Samt att vi skall få smörgåstårta för visst vill ju svärföräldrarna fira allas våran A. Innan vi tar plats hos dom på kvällen skall vi spendera lite tid med Sussbuss och barn för att fira lilla Nina lite tidigare. Vi kan nämligen inte vara med på hennes kalas då A åker till Halmstad och jag jobbar med dåliga tågmöjligheter den söndagen, tyvärr. Men tidigt firande skadar väl inte!

På hans dag till ära skall jag och Maxi nog även åka till hundklubben och träna lite med Pia, bara för att få känna på hur det är med vovve där! Jag tar nog med mig lite dummies så hennes Mary får köra på det också, himla skoj! Så nu hoppas vi att den 25e blir en bra dag att låna henne på. Den 28e, söndagen alltså, skall vi vara träningsekipage och även det skall bli otroligt spännande. Om S följer med kanske vi stannar och kikar runt för lite träning eller bara känna på det (eller ja, jag vill i alla fall!) men vi får se. Dagen innan träningen skall jag jobba så A får vara med Maxi själv, spännande och fusk! Antingen gosar dom hemma hela dagen med promenader eller så tar han sig ut och tränar lite apportering han å, kul minsann! 

Just nu sitter jag och väntar på att A kommer hem med lite McDonalds och inte nog med det så har jag tamigfan försökt mig på en nutellasockerkaka. Ful som stryk men visst kan den vara god ändå! Jag skall snart hälla över lite smält nutella över den samt lite söta strösslar i form av hjärtan, hähä. Lite fjantig får man väl vara när karln ska komma hem! Sedan tror jag vi bara kommer sitta och umgås, jag och han.. Han den där. Åh! Jag skall göra lite té och skära upp kaka och så ska vi sitta i vardagsrummet med dom goda luktljusen tända, minsann! Så jag får höra om hela hans midsommar och bara få stirra lite på honom, i förundran! Så nu borde det vara kanske.. 20 minuter kvar innan han stampar in innanför dörren, heja heja! Då har han kört ända från Blekinge med en bil som har blivit överhettad och han har fått stanna vid vägkanten, stackars liten! Men snart så!

I övrigt är det rätt tradigt att hantera dessa lediga dagar, vad gör man liksom?! Känns som att jag tjatar ut min stackars S som är precis dörr i dörr, men vafan! Blir ju tråkigt annars ju! Men snart i juli har S (jakt-S) lovat att vi ska ut och hålla koll på rådjuren inför augustis rådjursjakt, då får jag passa på mellan arbetspassen att kika på det och har vi tur får jag smaka på lite rådjurskött i augusti. Det skall tydligen vara himla fantastiskt! Han har även sagt att visst är det ok om vår lilla B (tar ut glädje i förskott, Asia? Japp!) följer med på jakt dels som apportör men dels bara för att vara med även vid skott utan apport! Skojsigt skojsigt!

Mer om det sen, för nu skall jag börja ringla över lite nutella och strössel på denna ack så prydliga kaka! Ha det gott chickenspickens!