Hej och hå, idag har det varit en mycket bättre dag än igår! Idag pallrade jag mig till gymmet där jag inte varit på länge, visserligen gick det verkligen hur jävla dåligt som helst. Men nog känns det i hamstrings när jag sitter här i soffan, minsann! Sen gjorde jag lite pad thai här hemma innan jag skulle ut igen, A var iväg på matcher med sitt eget lag men även pojkarna spelade så han hade fullt upp hela dagen. När jag ätit tog jag mig friheten och stal Tyke för lite träning och promenad, och vilken filur han är alltså!

Idag började jag med mjukost på tub som belöning för att ändra lite. Först tänkte jag att det kanske skulle vara lika stissigt som innan då både jag blir uppspelt med mina tjo'n och stim samtidigt som Tyke är så matglad och gärna går tillbaka till köket för belöningen innan allt är avklarat. Men, vi testar tänkte jag och ser hur det blir. Och se där! Det gick över förväntan! Dels var tuben med mig hela tiden så han sprang inte in i köket hela tiden, jag slapp vara rädd om fingrarna och kasta bort godiset samt kunde forsätta belöna för rätt position samtidigt som han fick ta det lugnt och slicka i sig i bra takt. Jag tror också att jag var lugnare i kommandona och mina rörelser så det var bara ett kort och lugnt pass, helt enkelt! Så ost på tub kommer jag definitivt fortsätta med, som dessutom är lite fettsnålare jämfört med falukorv!

Hemma var det lite fot och kontakt. Att följa med på vänster sida, måhända inte en perfekt fot jag eftersträvar men jag är glad så länge kontakten är bra! Men även att sitta ned varje gång jag stannar. Det var ett riktigt myspass hemma! När vi kom ut tjoade vi i skogen och hade skoj. Han fick springa lös och hoppa upp på än den ena och den andra stenen, bli inkallad på långt avstånd, gå fot, gå utan drag i koppel och även stanna när man kastar pinne. Han är oerhört duktig! Jag tror dock att jag märker det nu för att jag inte tränat med honom innan och med en ny person vill dom alltid fuska lite med reglerna och testa gränserna som jag inte riktigt varit konsekvent med. Men nu går det bättre minsann! Att stanna samtidigt som pinnen slängs var inte lätt kan jag säga er, så pinntokig som han är. Men vi gör på litet avstånd och belönar så det räcker och blir över när han väntar, himla skoj! Jag tror tiden med Tyke kan bli riktigt skojig och jag kan nog lära mig mycket, faktiskt!

Så vet ni? Jag beställde byxorna igår, ändå! Jag har ju Tyke, klart som fasiken att jag ska ha ett par hundtränarbyxor! Det är ju det roligaste jag vet! Jag tror grannarna kommer bli tokiga så mycket jag kommer vilja låna honom, hähä. Jag får bjuda dom på lite gofika för att göra upp för det (det låter väl bra, S?) Om en vecka kommer Maxi också för lite helgmys, heja heja som jag ska pussa på min lilltjej! Pirrpirr av glädje! Men först skall tentan skrivas och Norrtälje besökas!

Vet ni, ännu mer? Jag har skrivit upp mig på på kursen i Falun inför Jägarexamen! I september påbörjas den så om lite över ett år skall jag sitta där med mitt jägarbevis! Vi håller tummen! Men först, allra allra först, i detta nu skall det sovas!

Godnatt på er, chickens!

Två riktigt o-charmiga fulingar som flabbar, men vilken kärlek!