Uschlibuschli vad länge sedan jag skrev nu! Inte har jag varit sådär extremt upptagen heller men ibland blir det bara inte av, hähä! Men det som jag varit upptagen med har varit helgen i Stockholm med min A. Den var superdupermegamysig! Första dagen när vi kom dit åt vi sen lunch på Vapiano (en av mina favoritställen) och hör och häpna; A gillade det extremt mycket också! Sedan rullade vi vidare till hotellet som hade utsikt ut mot Globen så det var kul att åka hiss (för en gångs skull..) På kvällen hade vi bokat middag på hotellet och utsikten där var också väldigt speciell och även den mot Globen. Mycket fint! Det blev i alla fall en relativt tidig kväll men morgondagen hade mer att erbjuda!

Lördagen hade nämligen helkroppsmassage på schemat, och ack så skönt det var! Men innan det tog vi en låååång promenad (för Asia gick fel...) och strosade runt, vädret var kalas! Solen stekte på så vi låg även på spa-balkongen och solade i våra mysiga morgonrockar och ja, det var hur skönt som helst! Därefter hade vi faktiskt turen att fika med en kompis till A från Blekinge som råkade vara i Stockholm, se där se där! På kvällen kom det jag längtat allra mest till, nämligen att träffa min kära bror och hans fru! Det blev tapas på Ramblas (NJAM!!) och sedan vidare för att sitta i en lite mer barmiljö med massa folk. Det var i alla fall himla kul att A äntligen fått träffa dom och jag är inte chockad ens en sekund att dom verkligen älskade honom!

Sista dagen tog vi en stooor frukost och sedan slirade vi iväg tidigare för att hänga lite i Gamla Stan. Vi solade på bryggan, strosade runt och hamnade sedan på thaibuffé med solen i ansiktet. Sååå skönt! Men det var även skönt att komma hem till vårt lilla krypin och slappna av i lilla Falun. Däremot! På tal om lilla krypin så har vi fått erbjudande på en lägenhet, en stor hel trea på 77kvm! Och jaaaa, vi längtar massor! Åttonde augusti är den vår så någongång i augusti åker vi upp och ställer in våra saker i våran nya lya!

Vi har planerat och fantiserat om hur den kommer se ut och tydligen skall vi ha väggarna fulla, garderober, hyllor och inte 1 men 2 tv-apparater, haha! Som det kan gå! Skämt åsido, så som vi ser den verkar vi ha liknande tankar. Även om jag, den tjejiga och jobbiga delen, behöver och vill ha någon extra garderob... eller två... Men åhåhå som jag ser fram emot det! Sambo, påriktigt! Även om detta lilla krypin är mysigt, om än något trångt senaste tiden när man vet att en stor trea väntar... Hur som helst, även om den är mysig, så är det inte vårt! Men snart står det MujkicKarlsson på dörren och mitt hjärta kommer spricka av glädje!

Men nu får min hjärna spricka istället för jag ska ge mig på denna inlämningsuppgift, återigen... Men denna gång med framgång, bestämmer jag nu! Så jag får uppdatera lite mer senare!

Solnedgång som vi såg på igår :-)

Kommentera

Publiceras ej