Jag älskar hur du fjantskrattar och andas ut sådär som bara du kan göra så mysigt. Jag älskar hur du kommer och pussar på mig direkt det första du gör när du kommer hem. Jag älskar hur vi ligger i en perfekt sked när vi ska sova, du, jag och vår kudde. Jag älskar att vi ser våran framtid ihop; fantiserar, planerar och målar upp vårat liv tillsammans. Jag älskar när du lägger dig ovanpå mig och pussas så att jag kan lägga mina ben om dig som en liten sengångare.

Jag älskar din lukt. Jag älskar din dialekt och all Blekingeprat. Jag älskar dina små lappar jag blir överraskad med. Jag älskar hur mycket du stöttar mig. Jag älskar att du kan förstå mig fastän jag knappt förstår mig ibland. Jag älskar hur mycket du, varje dag, visar din kärlek för mig. Jag älskar att du ger mig plats för att vara knäpp, eller sur, eller glad, eller hispig, eller helt förjävlig. Jag älskar hur du kan titta på mig ibland, så varmt, kärleksfullt och förtroendeingivande.

Jag älskar när du viskar hemlisar i mitt öra. Jag älskar när du fjantar dig när vi ska sova. Jag älskar att du inte väcker mig (med flit) på morgonen för att du har vaknat utan istället ligger kvar hos mig, klappar på mig och låter mig vakna till i egen takt. Jag älskar hur du gnäller ibland när du sover, eller att du snarkar två gånger innan du blir tyst. Jag älskar hur du kikar på mig med trötta ögon på morgonen när jag börjar tidigare. Jag älskar din goda mat och att du gör mat så ofta.

Jag älskar när du ger mig fotmassage och handmassage. Jag älskar hur du kramar om mig hårt, nära och länge. Jag älskar när vi trycker ihop våra huvuden jättehårt. Jag älskar hur du skrattar sådär riktigt hjärtligt. Jag älskar hur du säger mitt namn. Jag älskar att du tar dig tiden att berätta för mig hur mycket du älskar mig. Jag älskar hur du dansar. Jag älskar att du vill gå ut och gå med mig. Jag älskar att du vill göra saker mobilfritt, bara du och jag.

Din omtänksamhet är obeskrivlig och jag lovar att aldrig ta dig för givet, precis som du aldrig tar mig för givet. Allt du är, allt du gör och hur du gör det är vad som utgör varenda detalj över min kärlek till dig. Jag älskar dig runt alla galaxer och tillbaka, min lille A. ♥

Kommentera

Publiceras ej