Hej och hallå! Det är tisdagmorgon och vi har varit halvvakna sen 7 imorse. Runt halv åtta kom Max hit och nu ligger han under bordet och sover, lille busen! Snart ska vi ut och traska i snön och öva lite fotgående tror jag minsann! Utöver det så ska vi mysa och senare kommer Ranty så ska vi leka lite med en presentation! På tal om presentation så har jag, som jag nämnde i inlägget innan, skickat ut mail till FaluFri-Gymnasium och fick svar i helgen! Dom tyckte det lät jättespännande det jag hade skickat ut och frågade redan direkt när jag kunde komma och föreläsa; herregud!! Jag svarade att jag gärna har ett möte först och pratar med ansvarig först. Men hur kul?! Jo, hur kul som helst! Men samtidigt himla nervöst! En hel gymnasieklass liksom, och så lilla jag som har en motormun som min vän sa, detta måste övas på! Så jag håller på med 3 olika presentationer för tillfället; en för Alexanders grabbar, en för gymnasieklassen och en inför presentationen på fredag om mental träning. Mycket på gång! Så nu hoppas vi på det bästa helt enkelt, och att jag lär av mig själv! För det är väl ingen fara att sjabbla lite?

Vad har mer hänt hittills? Jo, vi fick veta kostrapporten! Både jag och A fick VG så vi är mycket glada! Det var kul att veta! Dock är jag, som vanligt, sisådär taggad inför salstentamen och jag förväntar mig inget mer än G tyvärr. Meeen då får det väl vara så, även om jag blir besviken! Sen har det inte hänt så mycket, helgen hade vi mycket besök och åkte på mycket besök, men det var himla roligt att hitta på lite nytt! Denna vecka är det inte mycket alls, och inte heller nästa för den delen. Veckan därpå är det ännu mindre, nämligen ingenting alls! Istället har vi hemtenta hela veckan vilket passar bra för då har vi även besök! Förhoppningsvis har vi besök även från min Malin som kanske kommer den helgen när A's kompisar kommer. Det vore skoj! Dock ska jag inte se något skid-VM den veckan men veckan därpå när hans familj kommer! Mycket på gång men ändå lite, kul va?

Men nu skall jag återgå till alla dessa presentationer en stund innan vi traskar iväg oss. På med tjocka kläderna minsann! Inte är det lätt i denna vintertid, men kläder efter väder! Hejsvejs på er små chickens!

Jag och lille Max med ett öga halvbrunt/blått. :}

Kommentera

Publiceras ej