Nu är det minsann nytt år och, vad säger man, nya möjligheter? I år har vi inte gett några speciella löften men vi har planerat att göra lite mer. Nu denna vinter skall vi nämligen se till att åka skridskor lite då och då; roligt, gratis och härlig aktivering! Skidor skall vi åka lite mer nu när jag har lärt (nåja, jag kan bromsa i alla fall) mig då vi varit i Österrike och åkt! Men vintern är ju bara en del av året och resterande gäller väl bara att göra sitt bästa utav det. Jag har lyckats dragit på mig, återigen, en rejäl hosta och har förmodligen någon spricka i revbenen eller någon muskelsträckning så det gör ont som få. Vilket leder till att träningen blir rejält försummad och det är ju fruktansvärt tråkigt då jag hade kommit igång ordentligt.. Men får jag väck hostan kan jag åtminstone träna lite lätt ben, så det hoppas jag på inom kort! Det blir att ringa doktor imorgon och boka tid för hostmedicin och se om det är lunginflammation eller vad det kan vara, så länge det försvinner!

Som nämnt har vi varit i Österrike över nyår, jag fick lära mig att åka skidor! Det var ingen lätt match kan jag säga och dom två första dagarna var pest och pina. Därefter lossnade det och nog blev det riktigt skoj! Julen spenderades i Blekinge hos A och hans familj, oerhört mysigt och många julklappar blev det. Vilken överraskning minsann! Men nu är jag och A hemma i vårt krypin i Falun igen efter nästan 3 veckor borta, och ack så skönt! Vi har ljus tända i hela vardagsrummet och skall titta på True Blood, jag försöker nämligen övertala honom att han skall gilla det så vi håller tummen! Vi försöker pusta ut lite ikväll för sedan är det sista spurten med hemtentan innan den skall in om 3 dagar. Skönt nog gjorde jag det jobbigaste i Österrike och Blekinge och är inne på min diskussion, som är det roligaste och mest intressanta! Det känns riktigt bra och som sagt, intressant! Förhoppningsvis går det fint för därefter är det en skriftlig salstentamen, som jag är nervös! Just nu känns det huller och buller; vad ska man läsa? vad ska man kunna? hur djupt skall man veta det? vilka specifika grejer är viktiga? Ja alla möjliga frågor! Meeeen jag försöker att coola ned mig, plugga rejält innan och göra mitt bästa inför det. Visst vill man slippa att göra om men man får väl känna att det finns i alla fall fler chanser, även om jag ska undvika det!

Jag skall fundera lite på olika mål att göra 2015, kanske ta körkort? Men å andra sidan; har jag skjutit upp det såhär länge så gör jag det säkert ännu mer. Men vem vet, det borde man ju göra. Så det får kanske bli något mål. Jag ska bubbla lite med A och se vad för roliga mål vi kan åstadkomma detta året, gemensamt och var för sig. Då kan man motivera varandra samtidigt som man är engagerade inom samma mål. Det tror jag är önskvärt och kan vara en väldigt bra sak. Vi får väl se vad han säger om det, men jag får återkomma senare om vad dessa blir!

Nu skall jag mumsa på kvällsmacka och mjölk till serien innan det blir läggdags! Men några bilder lägger jag upp så ni får se utflykter Österrike! 

 

Kommentera

Publiceras ej