Oj oj vad tiden går! Halvvägs in i mars, det är ju hur tokigt som helst! Nyss var det första mars känns det som. Snart är man väl 60 år också.. Nåväl! Min dator har varit sjuk och hos doktorn men nu äntligen är den hemma! Nytt grafikkort och nytt batteri, alltså som ny! Så idag har jag arbetat på den med S, vi är bara 2 i gruppen men det funkar kanoners med det så jag är nöjd! Idag genomförde vi vårt pass som var utformat för seniorer. Det gick väl.. sådär. Kanske inte som planerat men det beror ju på många olika faktorer som man kanske inte kan förutspå. Men jag har ju svårt att se ett underkännande så det är ju bra, så länge vi kommer närmare och närmare sommaren är jag nöjd! Jag väntar även på besked om sommarjobbet här i Falun som personlig assistent som jag också hoppas på att jag får. Dock kan jag ju inte vänta för länge utan borde söka fler, men jag har ju i princip lagt alla ägg i samma korg och det är ju dumt! Men jag ger det några dagar till sen får jag nog söka mer.

Imorgon är det examination för andra grupper och jag och S ska vara opponenter mot en av grupperna. Därefter ska jag kila iväg till stan på möte inför kontaktperson. Äntligen ska jag få träffa alla! Det ska verkligen bli kul att påbörja detta, tycker jag! Men självfallet är det nervöst, tänk om jag inte är omtyckt? Eller jag inte har tillräckligt kul ideér för aktiviteter? Åh! Spänt spänt! Håll tummen minsann! Nästa vecka ska jag hålla kostföreläsningarna för FaluFriGymnasium men antagligen även för A's små fotbollspojkar. Det ska bli spännande, och även nervöst! Bara att öva på! Innan det ska jag presentera detta för mina grannar så jag kan få lite konstruktiv kritik, både från en som är insatt och en som inte har lika mycket kunskap om detta, öva öva!

Men nu har jag nog inget mer att berätta om, eller jag orkar inte mer! Jag får skriva när jag vet mer saker, helt enkelt! Hej på er chickens!

Kommentera

Publiceras ej